A mai napon reggel a szállodások szintén elmentek dolgozni, de nekünk, cukrász tanulóknak kicsit máshogy kezdődött a napunk, mivel lehetőséget kaptunk, hogy itt kint is jobban belelássunk a cukrászok feladataiba. Eltudtunk látogatni a Café Demel nevezetű híres kávézóba és cukrászatba, ahol az ottani angol séf mindent elmondott nekünk, és jó pár helyre betekintést nyerhettünk, ahová amúgy idegen ember nem mehetne be. Nagyon érdekes volt, hogy a felhasznált alapanyagok nagy részét is ott helyben készítik, saját csokoládéjuk is van. Szerdára és csütörtökre is kaptunk lehetőséget, hogy más híresebb cukrász helységet megtudjunk nézni. A látogatás után megnéztünk két húsvéti vásárt, ahol nagyon szép kézműves dolgokat láttunk. Délután tovább folytatódott a munka számomra. Ma a pizzériában panna cottát készítettem, majd a szakácsoknak segédkeztem.
Cinti
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: