A szokásos reggeli ébredés után elindultunk dolgozni a szállodába. Reggel ismét a zöldségpucolásé volt a főszerep, aztán megpróbáltunk beszélni a szakácsokkal, hogy azért jöttünk ide, hogy tanuljunk is valamit. Szerencsénkre ez a beszélgetés után már több közünk volt az ételek elkészítéséhez is. Egész jól, gyorsan telt ez a nap.
Enyhe csalódást azért kiváltott bennünk az utóbbi napokban, hogy egy ilyen híres szálloda konyhája, azért nem egy nagy durranás.
A szakácsok, a séf szimpatikusak, segítőkészek, barátságosak. A délutánunk nagy részét hidegkonyhai ételek készítésével töltöttük, amit élveztünk is, hogy végre egy kicsit kreatívak lehetünk.
Kíváncsian várjuk a folytatást, reméljük egyre többet bíznak majd ránk, és megmutathatjuk mit tudunk mi.
Martin
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: