2015. A Danubius Tanulóverseny Győztesei Európában

Az utolsó nap tartalmáról!

Kedves Olvasóink!

Elérkeztünk hát az utolsó naphoz. Itt vagyunk a finish-ben. Letelt a két hét. Tele van mindenki örömmel, bánattal, szomorúsággal és csalódással. Ez az egész holnaptól már csak egy emlék marad, kinek jó, kinek rossz. Röviden a mai nap tartalmáról: sajnos kettőnknek még ma is be kellett menni a szállodába, mert sok volt a szállodai reggelizők száma, és kellett a plusz munkaerő. Nehéz volt felkelni, de az embert csak az elé kitűzött célja képes átlendíteni a nehézségeken. A mi célunk ebben az esetben az volt, hogy végigvigyük a ránk kiszabott nehézségeket, s ezáltal kapjunk egy olyan bizonyítványt/elismerést, ami bizonyítja ennek a programnak a keretében, hogy mi részt vettünk és dolgoztunk, gyakoroltuk a szakmánkat, esetenként néha-néha valami újdonságot is láttunk. Délután az Austraining irodájában volt egy végső kiértékelés, amin az eltelt két hét izgalmait feltártuk egymásnak, átvettük az elismerő bizonyítványt. Hazafelé benéztünk egy nyilvános selyem cukorkészítő helyre, ahol láttuk hogyan készülnek a mindössze fél centi átmérőjű kemény cukorkák, amiknek a belsejében még minta is van. A nap további részében hangolódunk az estére, ugyanis a Danubius cég egy szabadon választott közös programhoz hozzájárult. Mi pedig arra gondoltunk, ha már utolsó nap van, ne távozzunk el úgy Bécsből, hogy ne ettünk volna mondjuk egy Wiener Schnitzlert.

20150403_114257

Íme, itt az én kis csapatom. Velük dolgoztam két héten keresztül. Nagyon meg kedveltük egymást. Sajnos két kolléga betegség miatt nem tudott eljönni, de egy említés ők is megérdemelnek. Balról jobbra haladva: Dia, Emilia, Matej, Rőmer és én. Hiányzók: Szuzi és Erika, akiket ugyanúgy megkedveltem a két hét alatt.

Végezetül, az utolsó szó jogán itt is meg szeretném köszönni még egyszer a Danubius Hotels Group cég vezetőinek, hogy méltónak tartottak eme csodás, ámbár néha megerőltető küldetésre. De nagyon nagy büszkeséggel tölt el, hogy igenis végigcsináltam. Szeretném megkérni a többieket, hogy pár sorban ők is mondják el a véleményüket.

Alejandro

 
 
 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!