2015. A Danubius Tanulóverseny Győztesei Európában

Kedves Olvasóink!

tájékoztatóÜdvözlünk titeket blog oldalunkon. Ez a blog azért jött létre, hogy bemutassuk egy pályázat által elnyert szakmai tanulmányút minden egyes örömteli pillanatát.

2015. március 12-én Budapesten a Flamenco szállodában egy tájékoztatón vettek részt a Danubius háziverseny dobogósai. A tájékoztatón szó volt az Erasmus Plus pályázatról. 2014-ben a Danubius Hotels Group megpályázott egy pályázatot, melynek keretében támogatást kap egy csoport, a szakmai tudásának, alapismereteinek, készségeinek a fejlesztésére Bécsben, egy nagy színvonalas szállodában-étteremben, melyet sikeresen el is nyert. Ezt felajánlotta a következő év verseny első három helyezett számára fődíjként. Hát ezek lennénk mi, akik az elkövetkező hetekben ide megosztjuk élményeinket. Továbbá a tájékoztatón szó volt különböző sztereotípiákról, hogy nekünk milyen előítéletünk van a külföldiekről és nekik rólunk. Történt egy kis csapat építés, melynek célja az volt, hogy minél jobban megismerjük egymást, mert Bécs belvárosában csak egymásra számíthatunk, ha gond van. Megkötöttük a szerződéseket, amit papíron alá is írtunk.

Végezetül megköszönöm ezt a remek ajándékot a többiek nevében is a Danubius Hotels Group vezetésének, hogy ilyen kiváló díjat ajánlott fel a LEGJOBBAKNAK szorgalmunk, kitartó munkánkért. Sok szeretettel és kíváncsisággal várom/várjuk ezt az utat.

                                                                                                                        Alejandro

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!